Gevulde kropsla met kip
Receptinformatie
Maak de sla schoon, verwijder eventuele harde bladeren. Was de hele krop onder de stromende kraan en schud hem goed droog. Neem een royale saladeschaal, duw het hart van de sla wat opene en kwast de bladeren in met een mengsel van olie en dragonazijn. Snijd de kip in blokjes, verdeel de mandarijnen- of sinaasappelparten en snijd de gewassen appel met schil in reepjes. Maak de saus door de ingrediënten te mengen en schep deze door de kip, mandarijnen, appel en rozijnen. Zet het mengsel afgedekt een uurtje koel weg. Schep voor het opdienen het kipmengsel in het hart van de sla en serveer de salade als voor- of lunchgerecht.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.