stomen

Gevulde geroosterde paprika met spinazie

Receptinformatie

Bijgerecht
30-40 min

Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de paprika’s circa 30 minuten op een rooster in de oven tot het vel donker wordt. Laat de paprika’s uit de oven in een plastic zak uitdampen. Schakel de oven terug naar 200 graden. Ontvel de paprika’s, halveert ze en verwijder zaad en zaadlijsten. Vet een ovenschaal in. Leg de paprika’s hier met de open kant naar boven in. Vult ze met een mengsel van goed uitgelekte spinazie, zout, peper, olijven, ui ringen, basilicum en blokjes brood. Klop de eieren los met de créme fraîche en kaas en schenk dit mengsel over de gevulde paprika’s. Zet de schaal circa 20 minuten in het midden van de warme oven tot de paprika’s zijn gegratineerd.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge