Gevulde cocktail-trostomaatjes
Receptinformatie
Maak een dressing van balsamicoazijn, zout, suiker en peper. Pel de sjalotten en de knoflook, hak ze zeer fijn en voeg ze toe aan de dressing. Klop de olie er doorheen.
Was de cocktail-trostomaatjes en laat ze uitlekken. Snijd van elk tomaatje het bovenste gedeelte af en verwijder voorzichtig de zaadjes.
Snijd de kapjes in kleine blokjes en meng ze door de dressing. Vul de tomaatjes met de geitenkaas en zet ze op een serveerschaal.
Was de basilicum, schud hem droog, verwijder de stelen en snijd de blaadjes fijn. Sprenkel de dressing over de tomaatjes en serveer ze bestrooid met basilicum.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.