Gevulde broodbol met salade van andijvie, komkommer en gerookte vis
Receptinformatie
Bereiding:
Snijd de andijvie in flinterdunne repen (of koop de andijvie voorgesneden). Halveer de ui en snijd de helften in flinterdunne halve ringen. Duw de uienlaagjes los. Snijd de komkommer in halve plakjes. Snijd de zalm in reepjes en de paling in stukjes. Meng alles, ook de garnalen, luchtig met de dressing en de dille. Snijd het ronde brood als een kadetje open. Schep de helft van de salade op de onderste broodlaag. Snijd de bovenkant of broodkap in 8 punten en schik deze weer op de salade en druk ze aan de buitenkant wat aan, zodat de broodpunten wat omhoog komen. Schep de rest van de salade in het midden.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.