Gevulde appels met gehakte noten en bladselderij
Receptinformatie
Verwarm de oven voor op 175°C. Meng het fijngehakt mager rookspek met de fijngehakte walnoten, de grillkruiden, het ei, de fijngewreven beschuit en de fijngesneden bladselderij. Snijd van de goudreinetten een kapje, boor het klokhuis eruit en lepel ze leeg, laat een rand van 1 cm staan. Hak het vruchtvlees fijn en meng het door het gehakt. Vul de appels met het notenmengsel, leg op elk een kapje. Zet de appels in een met boter ingevette ovenschaal, dek de schaal af met een passend deksel of met een dubbelstuk aluminiumfolie. Laat de appels in 30-40 minuten gaar worden. Lekker bij wildgerechten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.