Gevuld Turks brood met spinazie en feta
Receptinformatie
Voorbereiding:
Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.
Hak de olijven grof.
Hak de pistachenoten grof.
Verkruimel de feta.
Snijd het brood als een envelop open, pluk flink wat broodkruim er uit.
Bereiding:
Leg de spinazie in een ruime kookpan, voeg 1 dl water toe en breng dit aan de kook. Schep de spinazie regelmatig om, zodat het slinkt. Schep de zongedroogde tomaten, olijven en pistachenoten erdoor en warm de spinazie nog 3 minuten door. Schep de spinazie in een zeef en laat de groente goed uitlekken. Druk teveel aan vocht er uit.
Meng de spinazie in een kom met de feta en het verkruimelde brood. Breng de spinazie op smaak met zout en peper.
Vul het opengesneden brood met het spinaziemengsel. Verwarm een elektrische grilltoaster of tafelgrill voor. Klem het gevulde brood ertussen en rooster het mooi goudbruin en van binnen goed warm.
Snij het brood in punten en geef de ketchup erbij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.