Gestoomde spinazie,broccoli,koolrabi en ossenhaas.
Receptinformatie
Klop een marinade van de genoemde ingredienten.Leg de reepjes vlees circa 20 min. in de marinade.Schep tussentijds om.
Bereid de saus door de ingredienten te mengen en zachtjes te verwarmen.Controleer op smaak.
Verwarm een stoompan of breng water aan de kook in een ruime kookpan en hang hier een stoommmandje of stoombloem in.Stoom eerst het vlees met aanhangende marinade in 3-5 minuten gaar.Neem het vlees uit de pan.
Stoom vervolgens in hetzelfde vocht de spinazie in circa 8 minuten gaar.Schep na twee minuten om en voeg de roosjes en de in stukjes verdeelde broccoli en de in reepjes gesneden koolrabi toe.Stoom de groenten samen gaar.Neem de groenten uit de pan en laat ze goed uitlekken.
Serveer de gestoomde groenten met de ossenhaas,gekookte of gestoomde (basmati) rijst en de warme saus.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.