Gestoomde bloemkool met mosterdkaassaus
Receptinformatie
Maak de bloemkool schoon en verdeel hem in roosjes. Leg de roosjes in de stoomkorf en vul het waterniveau tot gemiddeld. De stomer hoeft niet voorverwarmd te worden. Stoom de bloemkool in 12-14 minuten gaar. Haal de stoomkorf uit de stomer en schud boven de gootsteen overtollig vocht eruit. Klop de crème fraîche luchtig met de lente-ui en mosterd. Verwarm de saus al roerende en schep de gestoomde bloemkoolroosjes erdoor. Strooi de geraspte kaas erover en laat deze even smelten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.