Gestoofde kipkluifjes met wortels, champignons en krieltjes
Receptinformatie
Voorbereiding:
Gebruik 1 takje rozemarijn, 2 takjes salie, 2 takjes oregano. Pluk de blaadjes af. Knip de kruiden en het peterseliegroen wat fijner.
Bereiding:
Bak in een braadpan de rookspekreepjes uit, zodat ze vet loslaten. Voeg de olijfolie toe en bak hierin de kipkluifjes rondom goudbruin. Neem ze uit de pan en zet het vuur hoog. Bak al omscheppend de aardappeltjes, hutspotgroente en de kastanjechampignons 5 minuten. Leg de kipkluifjes weer in de pan, voeg de kruiden en spekjes toe, schenk de sugo van tomaten erbij en breng het gerecht aan de kook. Temper de warmtebron, dek de pan af en stoof het gerecht gaar in 15-18 minuten. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.