Gestoofde kipfilet met zomergroente en krieltjes
Receptinformatie
Voorbereiding:
Pel de sjalotjes en snijd ze in vieren.
Bereiding:
Breng in steelpan de fond aan de kook.
Meng in een braadpan de sjalotjes, krieltjes, groente en champignons. Leg de kipfilets ertussen. Maal er naar smaak wat zout en peper over. Schenk de kokende bouillon erop, dek de pan af en breng de inhoud opnieuw aan de kook. Laat het gerecht op laag vuur in 20 minuten gaar koken. Schep de inhoud van de pan af en toe om.
Serveer het gerecht in diepe borden of wijde kommen. Geef de mosterdmayonaise erbij en voeg naar smaak zout en peper toe.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.