Geroosterde rougetfilets met paprika en tamarillo
Receptinformatie
Was de rougetfilets en dep ze droog. Bestrooi de vleeskant met zout en peper uit de molen. Meng sesamolie en knoflookolie en kwast de filets hiermee dun in. Knijp de knoflook uit en roer dit bij de overgebleven olie. Halveer de ui, snijd de helften in dunne partjes. Snijd de paprika’s in repen. Snijd de tamarillo’s in vieren. Verhit een roosterpan droog voor. Rooster hierin de rougetfilets eerst op de vleeskant mooi bruin in 2 minuten. Keer ze en bak ze op de velkant verder gaar in 3-4 minuten. Verhit intussen ook de wok droog voor. Schenk de knoflookolie erin en roerbak op hoog vuur ui, paprika en tamarillo’s 3 minuten. Schep op het laatst de ansjovisfilets erdoor. Leg op elk bord 3 rougetfilets en schep het groente-fruitmengsel erbij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.