stomen

Geroosterde rougetfilets met paprika en tamarillo

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Was de rougetfilets en dep ze droog. Bestrooi de vleeskant met zout en peper uit de molen. Meng sesamolie en knoflookolie en kwast de filets hiermee dun in. Knijp de knoflook uit en roer dit bij de overgebleven olie. Halveer de ui, snijd de helften in dunne partjes. Snijd de paprika’s in repen. Snijd de tamarillo’s in vieren. Verhit een roosterpan droog voor. Rooster hierin de rougetfilets eerst op de vleeskant mooi bruin in 2 minuten. Keer ze en bak ze op de velkant verder gaar in 3-4 minuten. Verhit intussen ook de wok droog voor. Schenk de knoflookolie erin en roerbak op hoog vuur ui, paprika en tamarillo’s 3 minuten. Schep op het laatst de ansjovisfilets erdoor. Leg op elk bord 3 rougetfilets en schep het groente-fruitmengsel erbij.