Geroosterde groente met feta en pistachenoten
Receptinformatie
Voorbereiding:
Snijd de knolselderij in plakken van 2 cm dikte, schil ze en snijd de plakken in repen van 4 bij 2 cm.
Boen de aardappels schoon en halveer ze in de lengte.
Schrap de worteltjes en halveer ze in de lengte.
Halveer de sjalotjes in de lengte
Bereiding:
Verhit een roosterpan droog voor. Schep de groente om met 2-3 eetlepels olijfolie (eventueel uit de pot gemarineerde feta). Schep de groente in de roosterpan en rooster ze onder regelmatig omscheppen gaar in 20 minuten. Schep de groente en aardappels om met uitgelekte feta, pistachenoten en de balsamicodressing. Breng op smaak met zout en peper.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.