stomen

Geroosterd varkensvlees met knapperige koolsalade

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Pluk de tijmblaadjes af.
Hak de grote noten uit de studentenhaver wat kleiner.

Bereiding:
Verhit in een kleine hapjespan de boter en 1 eetlepel olie. Schep de aardappelpartjes en de helft van de tijmblaadjes in het bakvet en bak ze onder regelmatig omscheppen goudbruin en gaar in 15 minuten.

Meng de beide koolsoorten met de studentenhaver, de rest van de tijm en bijna alle dressing en laat het 10-15 minuten intrekken.

Verhit een grillpan droog voor. Kwast de filetlapjes in met wat olie en leg ze in de grillpan. Rooster ze aan beide kanten 5-6 minuten. Kwast na het keren de al geroosterde kant dun in met wat honingmosterddressing.

de gigantjes Er zijn zoveel manieren om eens te variëren met de inhoud van de lunchbox!