Geroosterd varkensvlees met knapperige koolsalade
Receptinformatie
Voorbereiding:
Pluk de tijmblaadjes af.
Hak de grote noten uit de studentenhaver wat kleiner.
Bereiding:
Verhit in een kleine hapjespan de boter en 1 eetlepel olie. Schep de aardappelpartjes en de helft van de tijmblaadjes in het bakvet en bak ze onder regelmatig omscheppen goudbruin en gaar in 15 minuten.
Meng de beide koolsoorten met de studentenhaver, de rest van de tijm en bijna alle dressing en laat het 10-15 minuten intrekken.
Verhit een grillpan droog voor. Kwast de filetlapjes in met wat olie en leg ze in de grillpan. Rooster ze aan beide kanten 5-6 minuten. Kwast na het keren de al geroosterde kant dun in met wat honingmosterddressing.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.