Gemengde tomatensalade met kaas en pasta
Receptinformatie
Breng in een waterkoker 11/2 liter water aan de kook.
Strooi de pasta in een kookpan. Schenk het kokende water erop en breng het water opnieuw aan de kook. Voeg eventueel 1 theelepel zout toe en kook de pasta beetgaar in 5 minuten. Stort de pasta in een zeef en spoel het koud onder stromend koud water.
Snijd de kaas in smalle reepjes.
Halveer de romaatjes. Pluk de kerstomaten af.
Pluk de muntblaadjes af en snijd ze in smalle repen.
Snijd het peterseliegroen fijn.
Roer de kruiden bij de vinaigrette.
Meng alles in een slakom.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.