Gemengde sla met gebakken graskaasbolletjes
Receptinformatie
Klop het ei los in een kommetje. Strooi het paneermeel in een ander kommetje. Wentel de bolletjes kaas eerst door het ei en vervolgens door het paneermeel, herhaal dit nog een keer. Zet ze tot gebruik in de koelkast. Maak een sausje van de azijn, zout, peper, de mosterd en de olie. Schep het sausje door de sla en verdeel de sla over twee borden. Verhit de boter in een koekepan met anti aanbaklaag en bak hierin snel de gepaneerde kaasbolletjes aan alle kanten lichtbruin. Verdeel de kaasbolletjes over de sla en serveer direct.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.