Gemengde groentesalade met ham en kaas
Receptinformatie
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 225°C.
Snijd de kaas in smalle reepjes.
Knip de tuinkersblaadjes af.
Knip de bieslook in stukjes (van ± 1 cm lengte).
Bereiding:
Meng de groentemix met de dressing en laat het minstens 15 minuten intrekken.
Leg de broodjes op de bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven, volgens de aanwijzingen op de verpakking, in 6-8 minuten goudbruin, gaar en knapperig.
Meng de kaasreepjes en hamreepjes, de kruiden en de sla door het groentemengsel. Serveer de salade met de warme broodjes.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.