Gemberbouillon met Chinese kool
Receptinformatie
Breng de bouillon aan de kook met de gember, limoenrasp, limoensap en honing. Laat de bouillon circa 10 minuten zachtjes trekken. Zeef de bouillon en doe hem terug in de pan. Voeg de rijst toe en kook deze circa 15 minuten in de bouillon. Voeg de schoongemaakte in ringen gesneden peper toe. Kook de bouillon nog 5 minuten. Was de Chinese kool en snijd deze in korte, smalle repen. Voeg vlak voor het serveren de Chinese kool toe en laat de kool goed heet worden. Breng de bouillon op smaak en serveer hem direct.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.