stomen

Gemarineerde zeevruchtencocktail op gemengde sla met ciabatta

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Voorbereiding:

Verwarm de oven voor op 225°C.

Halveer de sjalotjes in de lengte, snijd de helften in smalle partjes en duw ze los.

Verwijder steel en zaadlijsten van de peper en snijd het vruchtvlees in flinterdunne reepjes.

Snijd het peterseliegroen fijn.

Bereiding:

Meng de zeevruchtencocktail in een kom met sjalotjes, peper, peterselie en de vinaigrette. Marineer het 15 minuten.

Leg het brood op de bakplaat en bak het in 6-8 minuten goudbruin en knapperig. Snijd het brood in smalle reepjes.

Verdeel de sla over twee borden.

Schep het gemarineerde mengsel met een schuimspaan uit de marinade en verdeel het over de borden. Schenk de marinade in twee kleine kommetjes en geef dit als dipsaus voor het brood erbij.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge