Gekruide visnuggets met aardappeltjes en groentemix
Receptinformatie
Voorbereiding:
Boen de sinaasappel schoon. Snijd met een dunschiller de schil heel dun af. Schraap het wit eruit en snijd de schil in smalle reepjes. Pers de vrucht uit.
Bereiding:
Verhit in een wok of hapjespan de boter en laat het bruisen. Schenk de olie erbij en schep de aardappelblokjes erin. Bak de blokjes op halfhoog vuur in 5 minuten goudbruin.
Schep de visnuggets en de kruidenmix erbij en roerbak 5 minuten.
Schep de groentemix erbij en roerbak weer 5 minuten.
Roer het sinaasappelsap en de sinaasappelschil erbij en warm het gerecht goed door.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.