stomen

Gekruide visnuggets met aardappeltjes en groentemix

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Voorbereiding:
Boen de sinaasappel schoon. Snijd met een dunschiller de schil heel dun af. Schraap het wit eruit en snijd de schil in smalle reepjes. Pers de vrucht uit.

Bereiding:
Verhit in een wok of hapjespan de boter en laat het bruisen. Schenk de olie erbij en schep de aardappelblokjes erin. Bak de blokjes op halfhoog vuur in 5 minuten goudbruin.

Schep de visnuggets en de kruidenmix erbij en roerbak 5 minuten.

Schep de groentemix erbij en roerbak weer 5 minuten.

Roer het sinaasappelsap en de sinaasappelschil erbij en warm het gerecht goed door.

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge