Gekookte radijs met groene kruidensaus
Receptinformatie
Maak de radijsjes schoon, was ze en kook ze in 2,5 dl water met een bouillontablet in 8-10 minuten gaar. Giet ze af en bewaar het kookvocht. Maak een gebonden saus van boter, bloem en kookvocht. (Smelt op een laag vuur de boter, roer de bloem erdoor tot er een bal wordt gevormd en roer dan het kookvocht er langzaam door tot de saus is ingedikt.) Haal de pan van het vuur er roer een scheut room en de fijngeknipte tuinkruiden door de saus. Doe de radijsjes in de saus.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.