Gegrilde vis-tomaatspiesen
Receptinformatie
Maak een marinade van olie, citroensap, worcestersaus, zout, peper, paprikapoeder en peterselie.
Spoel de zalm en de kabeljauw af onder koud stromend water, dep de filets droog en snijd ze in stukken van gelijke grootte. Pel de garnalen, snijd ze in de lengte in en verwijder de darmkanalen. Spoel de garnalen af en dep ze droog. Leg de zalm, de kabeljauw en de garnalen in het oliemengsel en marineer ze daarin 1 uur. Haal ze vervolgens uit de marinade en laat ze uitlekken.
Spoel de tomaatjes en de komkommer af en dep ze droog. Snijd de komkommer in schijfjes van ½ cm dik. Prik de vis, de garnalen, de tomaatjes en de komkommer afwisselend aan 4 spiesen.
Grill de spiesen circa tien minuten op de barbecue of grill. Op smaak brengen met zout en peper en serveren met citroenpartjes.
Of verhit de olie in een pan en bak de spiesen daarin aan alle kanten circa 10 minuten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.