Gegratineerde vijgen met geitenkaas
Receptinformatie
Verwarm de ovengrill voor. Let er op, dat de vijgen rechtop kunnen staan, snijd eventueel van de onderkant een plakje af. Snijd de vijgen van bovenaf in en duw ze open. Zet ze in een ovenschaal. Verkruimel de geitenkaas in een kom en met de kummel, honing en eierdooier erdoor. Verdeel het mengsel over de vijgen. Zet de schaal in de oven en laat de kaas smelten en goudbruin kleuren in10-12 minuten. Meng de sla met de dressing en verdeel het over 4 borden. Zet op elk bord drie gevulde vijgen. Strooi de (grofgehakte) walnoten er over. Lekker met notenbrood.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.