stomen

Gegratineerde andijviehussel met hazelnoten en paprika

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Verhit de ovenfunctie van de combimagnetron voor op 200°C of gebruik de grillfunctie. Vet een magnetronbestendige ovenschaal in met wat olie.
Snipper het uitje fijn.
Snipper de paprika fijn.
Hak de hazelnoten grof.
Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.
Snijd de mozzarella in dunne plakjes.

Bereiding:
Verhit 1 eetlepel olie van de tomaatjes en fruit hierin ui, paprika en hazelnoten 3-4 minuten. Meng het gefruite mengsel met de zongedroogde tomaten, aardappelblokjes en andijvie. Schep de hussel in de ingevette ovenschaal. Zet de schaal in de voorverwarmde combimagnetron. Houd de oventemperatuur aan of schakel de grillfunctie in. Schakel de magnetron in op 500 Watt. Laat het gerecht in 15 minuten gaar worden en goudbruin kleuren.