Gefrituurde witlof met geitenkaas
Receptinformatie
Hoofdgerecht
10-20 min
Verwijder uit de schoongemaakte witlofstruikjes de bittere kernen. Vermeng de geitenkaas met de boter en vul hiermee het uitgeholde gedeelte van de lof. Haal de gevulde struikjes door losgeklopt ei, dan door de bloem en tenslotte door de paneermeel. Laat ze even opstijven in de koelkast. Laat in die tijd het frituurvet heet worden. De witlofstruikjes in ca. 8 minuten gaar en knapperig bakken. Op keukenpapier laten uitlekken en warm opdienen.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.