stomen

Gebakken tortilla's gevuld met pikante kip en postelein

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 225°C. Vet een ovenschaal in.
Halveer de paprika en peper. Verwijder steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het paprikavruchtvlees in repen. Snipper het pepervruchtvlees fijn.
Zoek de postelein uit.
Snijd blad en stelen van de koriander fijn.

Bereiding:
Schep de kiphaasjes om met de mangodressing (of chilisaus en limoensap).

Verhit een wok droog voor. Schenk de olie langs de rand er in. Roerbak de kiphaasjes goudbruin en gaar. Schep de paprika en peper erbij en roerbak 5 minuten. Roer de helft van de tomatensaus er bij en breng de saus aan de kook. Schep de postelein erbij en laat de groente snel slinken.

Verdeel het mengsel over de tortilla’s, rol ze op en leg ze naast elkaar en met de naad naar beneden in de ingevette ovenschaal. Schenk de tomatensaus er over en verdeel de geraspte kaas erover. Bak de tortilla’s in de voorverwarmde oven 15 minuten, zodat de kaas smelt en goudbruin begint te kleuren. Strooi vlak voor het serveren het koriandergroen over de gebakken tortilla’s.