Gebakken tortilla's gevuld met pikante kip en postelein
Receptinformatie
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 225°C. Vet een ovenschaal in.
Halveer de paprika en peper. Verwijder steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het paprikavruchtvlees in repen. Snipper het pepervruchtvlees fijn.
Zoek de postelein uit.
Snijd blad en stelen van de koriander fijn.
Bereiding:
Schep de kiphaasjes om met de mangodressing (of chilisaus en limoensap).
Verhit een wok droog voor. Schenk de olie langs de rand er in. Roerbak de kiphaasjes goudbruin en gaar. Schep de paprika en peper erbij en roerbak 5 minuten. Roer de helft van de tomatensaus er bij en breng de saus aan de kook. Schep de postelein erbij en laat de groente snel slinken.
Verdeel het mengsel over de tortilla’s, rol ze op en leg ze naast elkaar en met de naad naar beneden in de ingevette ovenschaal. Schenk de tomatensaus er over en verdeel de geraspte kaas erover. Bak de tortilla’s in de voorverwarmde oven 15 minuten, zodat de kaas smelt en goudbruin begint te kleuren. Strooi vlak voor het serveren het koriandergroen over de gebakken tortilla’s.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.