Gebakken spaghettini met peultjes en zeevruchtencocktail
Receptinformatie
Verhit in een hapjespan de olie en bak hierin, al omscheppend, de groentemix met geelpoeder 3 minuten. Knijp de knoflooktenen boven de pan uit, voeg de peultjes, spaghettini en visfiletstukjes met zeevruchtencocktail toe, schep alles voorzichtig om. Schenk de visfond erover en leg het deksel op de pan. Breng de fond aan de kook en laat het gerecht in 12 minuten gaar stoven, zodat het vocht door de pasta wordt opgenomen. Schep het af en toe om, om uitdrogen van de bovenlaag te voorkomen.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.