stomen

Gebakken pappardelle met Chinese groentemix en raapstelen

Receptinformatie

Pasta
Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Breng in een waterkoker 11/2 liter water aan de kook.
Snijd een stuk van de stelen van de raapsteeltjes.
Snipper de ui.

Bereiding:
Leg de pappardelle in een kookpan, schenk het kokende water erbij, roer om en breng het water opnieuw aan de kook. Kook de pappardelle beetgaar in 12 minuten.

Verhit een wok droog voor. Schenk langs de rand 2 eetlepels olie erin. Roerbak de uisnippers in 2-3 minuten goudbruin. Temper de warmtebron. Schep de hamblokjes en de boemboe voor nasi goreng erbij en roerbak 2 minuten. Voeg de groentemix toe, zet het vuur weer wat hoger en roerbak 5 minuten.

Bak ondertussen in een koekenpan, in 1 eetlepel olie, 2 spiegeleieren.

Laat de pasta kort uitlekken in een vergiet en schep het bij de mix in de pan. Voeg de raapstelen toe en warm het gerecht, al omscheppend, goed door.

Leg de spiegeleieren er op.