stomen

Gebakken mediterrane groente met aardappel en mozzarella

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding:
Snijd de groenten uit het ratatouillepakket in dobbelsteentjes. Snipper de ui fijn.
Snijd de basilicumblaadjes in smalle reepjes.

Bereiding:
Verhit in een hapjespan of wok droog de olie. Schep de aardappelblokjes in de pan, leg het deksel er op en bak de aardappelblokjes zachtjes gaar in 10 minuten.

Neem het deksel van de pan en zet het vuur hoger. Schep de gesnipperde ui en groenteblokjes erbij en roerbak 3 minuten. Voeg de tomaatstukjes en het vocht toe, knijp de knoflook boven de pan uit en schep alles om. Leg het deksel op de pan, temper het vuur en stoof het geheel nog 5 minuten.

Schep van het vuur af de mozzarellablokjes en basilicumreepjes erdoor.

Breng het gerecht op smaak met zout en peper.