Gebakken geitenkaas met sperziebonen en pasta
Receptinformatie
Voorbereiding:
Breng in een waterkoker 11/2 liter water aan de kook.
Snijd de bosuitjes in schuine ringen van 5 mm dikte.
Hak de knoflookteen fijn.
Stroop de tijmblaadjes van 3 takjes tijm af.
Bereiding:
Leg de pasta, sperziebonen en tuinbonen in een kookpan, schenk het kokende water erop en breng het water opnieuw aan de kook. Kook het samen in 4-5 minuten beetgaar. Stort groente en pasta in een vergiet en laat ze kort uitlekken.
Verhit in een wok of hapjespan 2 eetlepels olie en bak hierin bosuitjes, knoflook en tijmtakjes 2-3 minuten. Schep de pasta en groenten erbij en warm het geheel goed door. Schep de azijn erdoor en breng het gerecht op smaak met zout en peper.
Verhit tegelijkertijd een roosterpan of grillpan voor. Kwast de plakken kaas in met olie, bestrooi ze met de tijmblaadjes en rooster ze aan beide kanten 1 minuut.
Verdeel het mengsel van pasta en groente over twee borden, leg de geroosterde kaasplakken erbij. Leg op elk bord een tijmtakje.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.