stomen

Gebakken camembert met salade van eikenbladsla

Receptinformatie

Lunchgerecht
20-30 min

Warm de oven voor op 200°C.
Haal de slabladeren los en scheur ze wat kleiner.
Snipper het sjalotje heel fijn.
Halveer de appel, verwijder het klokhuis en snijd de helften in smalle partjes (met schil).
Pluk de druiven.

Leg de kaasjes op de bakplaat, schuif dit midden in de oven en bak de kaasjes in 20 minuten warm en knapperig. Keer ze iedere 5 minuten.

Schuif na 8 minuten het notenbrood bij de kaasjes op de bakplaat en bak het brood in 12 minuten warm en knapperig.

Meng de eikenbladsla met sjalotsnippers, fruit en walnoten en de helft van de vinaigrette. Verdeel de salade over twee borden. Leg de kaasjes erop. Druppel nog wat vinaigrette langs de rand.

Snijd het brood in stukjes en geef dit erbij.

de gigantjes Er zijn zoveel manieren om eens te variëren met de inhoud van de lunchbox!