Gebakken aubergine met kaassaus
Receptinformatie
De helft van de boter smelten, bloem toevoegen en deze een paar minuten in de boter al roerend verhitten. De melk in gedeelten onder constant roeren erbij gieten. Kaas en peper erdoor roeren en de saus zonodig met zout en worchertershiresaus op smaak brengen en warm houden. Aubergines in dikke plakken snijden. Uien schillen en in dunne plakken snijden. Beide met zout bestrooien en in boter bruin en gaar bakken in circa 10 minuten. Dakpansgewijs op een schotel schikken en de saus erover gieten.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.