stomen

Gado gado van lentegroente met pindasaus

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Ingrediënten

Stap voor stap koken

Voorbereiding:
Halveer de krieltjes.

Bereiding:
Zet de eieren op en kook ze, zodra het water kookt, in 7 minuten hard. Schrik ze onder koud water en pel ze. Halveer ze en leg ze achter elkaar op een serveerschaal.

Schep intussen de krieltjes in een magnetronschaal, voeg 1/2 dl water toe, dek de schaal af en schakel de magnetron 5 minuten in op volvermogen. Schep ze uit de schaal en schik ze naast de eieren. Leg de worteltjes en sugar snaps erin, voeg 1/2 dl water toe en schakel de magnetron 3 minuten in op volvermogen. Leg de groente naast de aardappeltjes.

Verhit een kleine wok of koekenpan droog voor, schenk de olie erin en roerbak hierin de tofustukjes 3-4 minuten. Schep ze op de serveerschaal.

Strooi de kroepoek emping over groente, ei en tofu uit.

Verwarm de pindasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en lepel wat saus over de ingrediënten op de schaal. Geef de rest van de saus er apart bij.