Fruitsalade met sorbetijs en zoete pinda’s
Receptinformatie
Snijd de banaan in dikke schuine plakjes en schep ze om met citroensap. Schil de kiwi’s en snijd ze in achten. Halveer de ramboutans door de schil in te snijden en verwijder van 4 de hele schil en van 2 de halve schil. Halveer de geschilde en verwijder de pit. Snijd de schijven ananas in stukjes. Roer de gembersiroop met de tamarinde en de chilisaus glad en roer er eventueel nog wat ananassap bij. Hak de zoete pinda’s grof. Snijd het ijs in blokken. Meng het fruit (op de rambutans met schil na) met de pinda’s en verdeel het met het ijs over 4 sorbetglazen. Schenk de siroop over de fruitsalade. Steek op elk glas een halve rambutan.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.