Exotische vruchtensorbet met granadilla’s
Receptinformatie
Halveer de meloen en verwijder de zaadlijsten en zaden. Halveer de mango langs de pit. Halveer de perziken en verwijder de pit. Steek met een meloenuitsteker zoveel mogelijk bolletjes uit de halve meloen, de stukken mango en de halve perziken. Vang daarbij vrijkomend vruchtensap op. Halveer de granadilla’s en schep het vruchtvlees met de pitjes in een kom. Roer het opgevangen vruchtensap erbij. Vul vier tot zes hoge glazen of sorbetglazen afwisselend met bolletjes fruit en ijs, gebruik voor het uitscheppen van het ijs eveneens de meloenuitsteker. Verdeel het vruchtvlees met pitjse over de glazen. Schenk de glazen vol met de koude bruisende wijn. Serveer direct, met een lange ijslepel en een dik rietje erin.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.