Curry van kippenlevertjes, koolraap en doperwtjes
Receptinformatie
Voorbereiding
Breng in een waterkoker 1/2 liter water aan de kook.
Snipper de ui.
Maak de kippenlevertjes schoon en halveer ze.
Snijd het muntblad fijn.
Verwarm volgens de aanwijzingen op de verpakking van de naan de oven of ovengrill voor.
Bereiding
Leg de koolraap en doperwtjes in een kookpan, schenk 1/2 liter kokend water erop en breng het water opnieuw aan de kook. Kook de groenten 8 minuten en laat ze uitlekken in een vergiet.
Bak de naan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de ui goudbruin. Schep de kippenlevertjes erbij en roerbak ze in 6-8 minuten gaar. Knijp de knoflookteen boven de pan uit, voeg de roerbakmix en de tomaatstukjes met vocht toe en breng het aan de kook. Schep de koolraap en de doperwtjes erbij, roer om en warm het gerecht goed door. Schep op het laatst de munt er door.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.