stomen

Curry van kippenlevertjes, koolraap en doperwtjes

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding
Breng in een waterkoker 1/2 liter water aan de kook.
Snipper de ui.
Maak de kippenlevertjes schoon en halveer ze.
Snijd het muntblad fijn.
Verwarm volgens de aanwijzingen op de verpakking van de naan de oven of ovengrill voor.

Bereiding
Leg de koolraap en doperwtjes in een kookpan, schenk 1/2 liter kokend water erop en breng het water opnieuw aan de kook. Kook de groenten 8 minuten en laat ze uitlekken in een vergiet.

Bak de naan volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit in een wok de olie en fruit hierin de ui goudbruin. Schep de kippenlevertjes erbij en roerbak ze in 6-8 minuten gaar. Knijp de knoflookteen boven de pan uit, voeg de roerbakmix en de tomaatstukjes met vocht toe en breng het aan de kook. Schep de koolraap en de doperwtjes erbij, roer om en warm het gerecht goed door. Schep op het laatst de munt er door.