stomen

Curry van courgette met kip op naan

Receptinformatie

Hoofdgerecht
10-20 min

Voorbereiding:
Snijd de courgette in 2 cm dikke stukjes en snijd die in vieren.
Snijd de winterwortel in dunne reepjes (of koop ze voorgesneden)
Halveer de uien, snijd de helften in partjes en duw de laagjes los.
Schil het stukje gember en rasp het tot puree.
Dep de kiphaasjes droog.
Verwarm de oven voor op 225°C.

Bereiding:
Verhit een wok of braadpan droog voor. Schenk langs de rand de olie in de pan. Roerbak de kiphaasjes hierin in 2-3 minuten goudbruin. Schep de uien en courgette erbij en roerbak 3 minuten. Voeg de winterwortel, gember, ‘curry-kokos’saus en de drinkyoghurt toe, breng het op hoog vuur snel aan de kook en stoof het geheel op laag vuur 2-3 minuten.

Bak intussen de voorgebakken naan in de voorverwarmde oven volgens de aanwijzingen op de verpakking in 3-4 minuten warm en gaar.

Knip of scheur boven de pan de koriander klein.

Serveer de curry met het brood.