Curry van broccoli met kip en grote garnalen en pilavrijst
Receptinformatie
Snijd de broccolistelen in reepjes, snijd de roosjes kleiner.
Snijd de kipfilet in plakjes of koop ‘kiphaasjes’.
Bereiding:Warm de pilavrijst op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een steelpan met dikke bodem droog voor. Rooster hierin onder regelmatig omschudden het amandelschaafsel goudbruin. Strooi het amandelschaafsel op een dubbel laagje keukenpapier.
Schep de plakjes kipfilet om met de bloem. Verhit de bakboter in een kleine wok of braadpan en bak hierin de plakjes kipfilet goudbruin. Temper het vuur en voeg de uipartjes en broccolistelen toe. Roerbak 3-4 minuten. Roer de roerbaksaus ‘curry-kokos’ en de drinkyoghurt erbij en breng het mengsel aan de kook. Schep de broccoliroosjes erbij en stoof het gerecht nog 10 minuten. Schep de laatste minuut de garnalen erbij.
Serveer de curry met de pilavrijst en strooi het amandelschaafsel er over.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.