Crostini met spruitjespesto en Parmaham
Receptinformatie
Kook de schoongemaakte spruitjes in ca. 8 minuten beetgaar. Hak de lauwwarme spruitjes grof en pureer deze met de staafmixer metde knoflook, hazelnoten, geraspte Parmezaanse kaas, olijfolie, zout en peper tot pesto. Bestrijk het stokbrooe met de knoflookolie en bak de sneetjes stokbrood in de voorverwarmde oven in 8-10 min. op 190 °C goudbruin. Beleg de crostini met de spruitjespesto, Parmaham, rucola en cherrytomaatjes (gehalveerd).

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.