Couscous op westerse wijze
Receptinformatie
Bereid de couscous zoals op de verpakking staat beschreven en haal de korrels goed los met een vork. Pel en snipper de ui en de knoflook. Schrap de penen en snijd ze in plakjes. Was de aubergine en de courgette en snijd beide in blokjes.
Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en bak hierin ui, knoflook en wortelplakjes 5 minuten. Schep aubergine en courgette erdoor en bak deze even mee. Voeg de specerijen toe en giet de bouillon erbij, laat op middelhoog vuur pruttelen tot de bouillon bijna geheel is verdampt.
Roer de rozijnen door de warme couscous. Snijd de koriander fijn.
Schep de couscous in het midden van een platte schaal tot een bergje en verdeel de groenten rondom. Bestrooi de schotel met koriander en amandelschaafsel.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.