Couscous met kip, aubergine en courgette
Receptinformatie
Laat de couscous in ¾ liter kokend water met iets zout enkele minuten wellen. Het water moet volledig worden opgenomen. Verhit de boter of de olie in een wok of royale hapjespan en roerbak de couscous in enkele minuten gaar en droog. Verhit de olie in een braadpan en bak de kippenpoten om en om bruin. Voeg de gepelde en klein gesnipperde ui en knoflook toe en bak ze even mee. Doe vervolgens de aardappel, aubergine en courgette met de grof geknipte selderij, peterselie, harissa (scherpe rode saus), paprikapoeder, peper, zout, oregano en komijn erbij. Laat het gerecht in 20 à 30 minuten garen. Serveer dit couscous recept met kip apart van de groente.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.