Couscous Caponata
Receptinformatie
Gaar de couscous volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwijder de harde nerven van de bleekselderij en snijd de bleekselderij halve maantjes. Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de aubergines in blokjes. Verhit een scheut olie in een pan en bak de aubergine, bleekselderij en de rode uien in circa 5 minuten goudbruin.
Snijd de tomaten in blokjes. Voeg de rode wijnazijn, suiker en de tomatenblokjes toe. Leg de deksel op de pan en stoof het gerecht in circa 6 minuten gaar. Rooster de pijnboompitten circa 3 minuten in een droge koekenpan. Pluk en hak de basilicum. Roer de olijven, basilicum, rozijnen en de kappertjes door de pan en breng het geheel op smaak met een beetje versgemalen peper.
Serveren
Verdeel de couscous en de caponata over borden en bestrooi met Parmezaanse kaas.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.