Courgette op griekse wijze
Receptinformatie
Was de courgettes en snijd ze in plakken. Pel de ui en knoflook en hak ze in fijne stukjes. Was de tomaten en snijd ze in stukken. Verhit de olie in een grote pan of wok en fruit de ui en knoflook samen met de kaneelpoeder. Voeg de courgette toe en roer het geheel regelmatig om totdat de courgetteschijven verkleuren. Voeg de tomaten toe en breng het geheel, onder regelmatig roeren, tot een kookpunt en laat het vocht in 3-4 minuten verdampen. De courgetteschijven moeten beetgaar zijn. Breng het gerecht met peper, zout, fijngesneden muntbladeren en de geraspte citroenschillen op smaak.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.