Courgette beignets
Receptinformatie
Bestrooi de geraspte courgettes met zout, laat ze circa 30 minuten in een vergiet uitlekken. Druk zoveel mogelijk vocht uit de courgettes. Klop van bloem, melk en eieren een beslag. Roer er de courgettes, feta en selderij door en breng op smaak met cayennepeper. Verhit de olijfolie in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Leg naast elkaar 3 volle eetlepels beslag in de pan. Keer de fritters na circa 4 minuten en bak ook de andere kant krokant en bruin. Laat de fritters uitlekken op een dubbele laag keukenpapier. Lekker als bijgerecht bij geroosterde lamskoteletjes.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.