Coolwrap salade met dragon
Receptinformatie
Rozijnen een dag van te voren in de week zetten. Mayonaise met dragonazijn en gladroeren. Bieslook fijn snijden. Dragon blaadjes fijn snijden. Bieslook en dragon door mayonaise roeren. Witte kool zeer fijne reepjes snijden. Witte kool en rozijnen door dressing scheppen. Salade op smaak brengen met zout en peper. Minstens 1 uur afgedekt in koelkast zetten, zodat smaak zich kan ontwikkelen. Pijnboompitten goudbruin roosteren en af laten koelen. Vlak voor serveren pijn boompitten er over heen strooien.
Dit recept is afkomstig van: www.bejo.nl/nl/actueel/coolwrap.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.