Cocktail van roodlof met garnalen
Receptinformatie
Maak het roodlof schoon. Schil de appel en snijd deze in luciferreepjes. Laat de mandarijntjes uitlekken. Houd één struikje roodlof achter, snijd de overige twee in blokjes. Maak de saus door de ingrediënten goed te vermengen. Neem vier cocktailglazen, bekleed deze met de blaadjes van het achtergehouden struikje lof. Schep de roodlofblokjes en de garnalen (houd er een paar achter voor garnering), de reepjes appel en de mandarijntjes luchtig door elkaar en verdeel dit over de vier glazen. Schenk op elke glas een eetlepel saus en garneer dit met de achtergehouden garnalen en een takje dille. Serveer de overige saus er apart bij.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.