Clafoutis van physalis
Receptinformatie
Verwarm de oven voor op 175°C. Vet vier mini quichevormpjes of jacobsschelpen in. Houd vier physalis apart, haal de rest uit de schutbladeren en halveer ze. Verdeel ze over de ingevette vormpjes. Zeef de bloem en het custardpoeder, voeg de suiker toe. Klop het ei los met de melk en schenk dit, al kloppend van uit het midden, bij het bloemmengsel. Verdeel het beslag over de vier vormpjes. Zet ze op het ovenrooster en bak ze in 25 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi de clafoutis uit de oven direct met poedersuiker en garneer elk schaaltje met een hele physalis.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.