Chutney van Dazzling Gold peer met pompoen
Receptinformatie
Snij de ui in kleine stukjes, snij de pompoen en peer in gelijke blokjes. Rasp het gember en zorg dat de korianderzaad geroosterd en gevijzeld is.
Doe de boter in de pan en bak de uitjes samen met de pompoenblokjes gedurende 5 minuten. Voeg de rietsuiker toe en blus het af met de limoensap, korianderzaad, kaneelstok, blokjes peer, geraspte schil van een citroen en de geraspte gember.
Laat het 35 minuten koken op laag vuur en roer het af toe door. Zorg dat een weckpot of jampotje met deksel klaar staat. Haal de kaneelstok uit de chutney en doe het warm in de pot. Sluit deze onmiddellijk af.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.