Choco pannenkoek met banaan
Receptinformatie
Hoofdgerecht
10-20 min
- Maak het pannenkoekbeslag klaar (bloem, ei en melk te mixen)
- Laat een klontje boter in een hete koekenpan smelten,
- Voeg het beslag in de pan.
- Bak de pannenkoek tot dat de bovenkant droog is, dan omkeren en nog eens 1-2 minuten bakken.
- Haal uit de pan en leg op een bord. Smeer de helft in met chocopasta
- Leg op de helft met chocopasta gesmeerde pannenkoek de gesneden plakjes banaan. Vouw de pannenkoek door de helft.
- Vouw nog een keer door de helft. Bestrooi met een beetje poedersuiker.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.