Caribische meloensalsa
Receptinformatie
Halveer meloen en verwijder met lepel meloenpitten, snijd meloenhelft in schijven van 1½ cm dikte en snijd schil eraf. Snijd schijven in blokjes met grootte van 1½ cm. Leg meloenblokjes in kom, besprenkel blokjes met rum en plaats kom 1 uur afgedekt in koelkast. Schep meloenblokjes tussentijds enkele malen om.
Ontdoe Spaanse peper van zaad en snijd peper in dunne ringen. Hak koriander en rode ui fijn. Pers sap uit limoen en roer dit in kom samen met basterdsuiker, zout, peper, Spaanse peper en rode ui door elkaar. Schep in schaal limoenmengsel en meloenblokjes door elkaar. Garneer salsa met koriander. Lekker over gegrilde zalm of kipfilet.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.