Calzone met mosterdzuurkool en worst
Receptinformatie
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 225°C.
Leg bakpapier op de bakplaat.
Haal het brooddeeg uit de verpakking, rol het uit en verdeel het in 4 gelijke stukken. Leg 2 stukken op het bakpapier op de bakplaat.
Bereiding:
Bestrijk de stukken op de bakplaat met tomatensaus uit het bijgeleverde blikje, maar laat rondom een rand van 2 cm vrij.
Haal de zuurkool los en vermeng deze met mosterd, crème fraîche en dillegroen. Verdeel de zuurkool over de tomatensaus. Leg op elk een worst. Verdeel de geraspte mozzarella er over. Kwast de vrijgehouden deegrand rondom in met wat water. Leg de achtergehouden deegstukken er over, druk de randen goed op elkaar. Schuif de bakplaat in de oven en bak de toegedekte pizza’s in 15-18 minuten knapperig, goudbruin en gaar.

Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.