stomen

Calzone met mosterdzuurkool en worst

Receptinformatie

Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 225°C.
Leg bakpapier op de bakplaat.
Haal het brooddeeg uit de verpakking, rol het uit en verdeel het in 4 gelijke stukken. Leg 2 stukken op het bakpapier op de bakplaat.

Bereiding:
Bestrijk de stukken op de bakplaat met tomatensaus uit het bijgeleverde blikje, maar laat rondom een rand van 2 cm vrij.

Haal de zuurkool los en vermeng deze met mosterd, crème fraîche en dillegroen. Verdeel de zuurkool over de tomatensaus. Leg op elk een worst. Verdeel de geraspte mozzarella er over. Kwast de vrijgehouden deegrand rondom in met wat water. Leg de achtergehouden deegstukken er over, druk de randen goed op elkaar. Schuif de bakplaat in de oven en bak de toegedekte pizza’s in 15-18 minuten knapperig, goudbruin en gaar.